blog‎ > ‎

Escola Pilot: Escola Pia Calella (12/01/2016)

12 de gen. 2016, 3:26 publicada per Elisabet Moreras
Vàrem començar amb l'esperit del Projecte SUMMEM: creant un equip. 

Som 7 mestres representants de totes les etapes de l'escola, des d'infantil fins al batxillerat, sense oblidar a un membre de l'equip pilot i de l'equip directiu. Des de la formació inicial, mai havíem treballat junts però ens vàrem connectar i il·lusionar ràpidament per començar a preparar les primeres accions com a equip.

Ràpidament es van fer evidents les primeres intervencions en claustres i reunions d'inici de curs. Celebrem la bona rebuda per part de les fam
ílies i dels companys i companyes i ens adonem com junts i amb bones idees, comencem a fer realitat els pr
evis del projecte.
Tot i la por i les incerteses compartides, ens animem i donem suport per buscar solucions, acompanyar a l'equip pilot i donar seguretat a tota la comunitat educativa.

Amb la il·lusió de començar un nou projecte educatiu, estem segurs d'iniciar un canvi profund a les nostres escoles. Mirarem de fer-ho com els grans dinars casolans: a foc lent però segur i amb molta substància. Cal pensar molt bé cada ingredient i quins condiments milloren el seu gust, per que qui l'ensumi, el vulgui tastar.

Així ho començarem amb els nostres alumnes de 5è de primària i amb el repte de fer-lo realitat amb tots els alumnes de l'escola.

Equip Motor Escola Pia Calella

Comments